Frågor och svar


Hur anmäler man sin förening?
Du anmäler din förening enklast direkt via denna hemsida.

Hur startar man?
Du som anmäler föreningen kommer att få administratörsrättigheter och kan därigenom att kunna ändra och skapa nya sidor. Vi lägger automatiskt upp ett antal sidor som förslag på innehåll men man kan självklart modifiera detta efter eget behov.
Du som är administratör lägger upp användare och får då välja om dessa även skall få administratörsrättigheter eller endast se sidorna.

Kan vem som helst se vår information?
Nej, man måste logga in för att se föreningens sidor. Ni lägger själva upp de personer som skall få rättighet att logga in.

Hur gör vi för att ändra på våra sidor?
De personer som har administratörsbehörighet kan aktivera sidadministration. De kan därefter ladda upp dokument/bilder och editera sidornas innehåll direkt via webbläsaren, ingen extra programvara behövs.

Vad är de tekniska kraven på de som skall editera sidorna?
Editeringen är gjord för att fungera med Internet Explorer 5.5 eller uppåt men fungerar till största delen även på den senaste versionen av de flesta andra webbläsare.

Kan man ändra på designen?
Administratören kan enkelt ändra på bakgrundsfärger, textfärger, toppbild, ramstorlekar.

Kan man skydda vissa sidor så bara styrelsen får se dem?
Man kan enkelt markera sidor så att endast personer som är markerade som styrelsemedlemmar (eller administratörer) kan se sidor.